NASZ ZESPÓŁ

Najważniejszym ogniwem restauracji jest 37 letni, pochodzący z północnej Tajlandii kucharz Ton. Jego umiejętności i dar kulinarny poznałem wracając co wieczór do restauracji, w której był artystą wałczącym przy dwóch ognistych wokach, akompaniamencie rozgrzanego oleju, w poświacie smakowitych, pachnących płomieni. Pracował na najsłynniejszej ulicy Bangkoku - Sukumvit, z menu wydawałoby się tylko dla miejscowych. Lecz tłumy gości jak i kulinarne wyczyny ściągały również turystów. Znający Tajlandię wiedzą, iż jest tam milion knajp, tysiące potraw i setki odmian ich przyrządzania. Proszą wiec tych co zakosztowali już tych smaków o danie szansy wykazania się swym kunsztem kucharzowi. Doprawi posiłek wspomnieniami, wyzwoli nowe marzenia, ukoi tęsknotę, pozwoli przetrwać rozłąkę. Szukających nowych smaków zapraszamy do odkrycia esencji Azji w krainie smakowitych rolad i soczystych golonek. Każdego dnia stawiamy sobie coraz większe wyzwania, chcąc sprostać Waszym wymaganiom. Sprowadzamy składniki pocztą lotniczą z Tajlandii, kupujemy produkty najwyższej jakości, prowadząc kuchnie otwarta nie mamy przed Państwem żadnych tajemnic.